Home > Zakelijk > Producten
Producten
donderdag 24 februari 2011 15:27

WheretoCard Easy

“It's easy to make good decisions when there are no bad options.” – Robert Half

Ook als u geen dierenpark of attractiepark met vele tienduizenden bezoekers per jaar heeft kunt u gebruik maken van onze WheretoCard dienstverlening. Speciaal voor die locaties waar de inzet van diverse uitgebreide fullservice eTicketing diensten niet nodig is hebben wij WheretoCard Easy ontwikkeld.

donderdag 14 oktober 2010 15:51

Alle diensten rondom e-ticketing

Ticketcounter is de toonaangevende dienstverlener die meer (gebruikers) gemak realiseert door en voor de inzet van contactloze technologie bij betalen en toegangsverlening. Met onze ervaring assisteren wij u graag met hardware en software producten, de ontwikkeling en het opzetten van distributienetwerken en infrastructuren, e-tickets en elektronische productverkoop, transactieverwerking en monitoring, alsook onderhoud en reparatie. Hierdoor zijn wij met WheretoCard (powered by Ticketcounter) in staat zeer complete elektronische (combi-)ticketing oplossingen aan te bieden.

 

woensdag 13 oktober 2010 12:31

Business to Business Reseller Portal

Ticketverkoop op de juiste plaats, precies op die locaties waar uw potentiële bezoekers zich bevinden, dat is de kracht die de Business to Business (B2B) Reseller Portal u biedt. Naast de ticketverkoop via uw webshop zorgt de B2B Reseller Portal ervoor dat met hetzelfde gemak ook uw zakelijke partners tickets kunnen verkopen voor uw bezoekers en gezamenlijke relaties. De B2B Reseller Portal maakt het u erg eenvoudig om ticketdistributie bij veel meer en verschillende partners te realiseren en daarmee uw doelgroep optimaal te bereiken. Daarmee wordt wederverkoop gemakkelijker en overzichtelijker dan ooit!