Home > Zakelijk > Nieuws
Nieuws

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet u bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waant u zich in het tropisch regenwoud, u ziet de prachtige bewoners van de rivier de Amazone, waaronder de gevaarlijke piranha’s. In de onderwatertunnel “Typisch Tropisch” ervaart u hoe het is een duik te nemen in de tropische zeeën. Omringd door 180.000 liter water ziet u een zeeschildpad, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen! Ontmoet ook onze otters Sien & Saartje.

donderdag 12 juli 2012 08:49

Realisatie Portal Services OntmoetNL

Mcom werkt samen met Zilte Zaken Alkmaar aan de realisatie van OntmoetNL. OntmoetNL is hét nationale online boekingsplatform voor toerisme in eigen land. Via het aantrekkelijk uitziende en functioneel vormgegeven OntmoetNL kunnen binnenlandse vakanties en dagjes uit worden geboekt.

Discovery Center Continium is één van de drie provinciale musea van Limburg. In 1998 opende het museum als ‘Industrion – Museum voor Industrie en Samenleving’. Na ruim tien jaar het verhaal van 150 jaar wonen, werken en leven in Limburg te hebben verteld, werd de koers van het museum gewijzigd.

vrijdag 17 juni 2011 10:54

Nederlandse Vereniging voor Autisme

De Nederlandse Vereniging voor Autisme maakt zich al meer dan 30 jaar sterk voor mensen met autisme en hun familie. Ons doel is de maatschappelijke positie van kinderen en volwassenen met autisme te versterken. Wij proberen een bijdrage te leveren aan de vermindering of de oplossing van de problemen waar kinderen en volwassenen met autisme mee te maken hebben.

dinsdag 24 mei 2011 18:42

WheretoCard Easy

“It's easy to make good decisions when there are no bad options.” – Robert Half

Ook als u geen dierenpark of attractiepark met vele tienduizenden bezoekers per jaar heeft kunt u gebruik maken van onze WheretoCard dienstverlening. Speciaal voor die locaties waar de inzet van diverse uitgebreide fullservice e-Ticketing diensten niet nodig is hebben wij WheretoCard Easy ontwikkeld.

donderdag 24 maart 2011 18:14

Online-ticketservice ook voor Parkeren

“Koop je Parkeerkaart online en profiteer van de korting”, niet zomaar een slogan, maar realiteit. Net als voor entreebewijzen voor pretparken of concerten is het mogelijk om vooraf online een parkeerkaart aan te schaffen.

vrijdag 11 maart 2011 11:01

Lancering VeluweCard 17 maart!

Vanaf 21 maart is de VeluweCard de wegwijzer op de Veluwe voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke belevenis, exclusief vermaak en voordeel. De feestelijke introductie zal plaatsvinden op 17 maart in Burgers’ Zoo.

Vanaf 21 maart is de VeluweCard de wegwijzer op de Veluwe voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke belevenis, exclusief vermaak en voordeel. Gebruikers krijgen een dag gratis openbaar vervoer op de Veluwe en een handig boekwerkje op zakformaat met uiteenlopende aanbiedingen van bijvoorbeeld restaurants, pretparken, zwembaden, musea, kastelen en dierenparken. Houders van de VeluweCard ontvangen bijvoorbeeld een gratis poster of gids. Andere attracties bieden een gratis consumptie aan of geven een voordeel op de toegangsprijs.

woensdag 01 december 2010 09:43

Nieuwe Look & Feel Support Tool en Report Tool

Vanaf vandaag zijn er nieuwe versies (look en feel) van onze WheretoCard Support Tool en Report Tool beschikbaar.

donderdag 07 oktober 2010 09:17

Update Support Tool

De NAW Rapportage uit de Support Tool is aangepast. Aan deze rapportage zijn de velden geslacht (M/V) en taal (NL/EN/DU/FR) toegevoegd.

dinsdag 05 oktober 2010 16:55

Military Boekelo

Ook dit jaar verzorgd Mcom de elektronische ticketverkoop en de scanning op het hoofdterrein en op de buitenterreinen tijdens de 40ste Week van de Military. Deze vindt plaats van 14 t/m 17 oktober 2010.

woensdag 15 september 2010 13:51

HISWA te water een succes!

Van 30 augustus t/m 5 september jl. heeft Mcom succesvol de toegangsverlening en het kassabeheer verzorgd bij de HISWA te water in IJmuiden. De toegangsverlening kwam tot stand door een Crowd Gate met 6 tourniquets waar bezoekers met een eticket - na scanning- direct toegang hadden.

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 2