Home > Zakelijk > Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat kunnen wij voor u betekenen?
dinsdag 12 oktober 2010 12:24

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dé manier om werkelijk te genieten van een dagje uit
Door een integraal aanbod van kaartverkoop via Internet, mobiliteit op basis van openbaar vervoer, parkeerdiensten en toegang, laat u bezoekers optimaal genieten. Een combiticket geeft toegang tot uw evenement in combinatie met reizen via het openbaar vervoer! Deze full-service dienstverlening, biedt zowel uw organisatie als de consument gemak, structuur, financieel voordeel en bescherming tegen fraude.

Bovendien kan uw klant via ons electronic ticketing systeem, WheretoCard, online boeken. Hierdoor kan uw evenement ook via een nieuw verkoopkanaal worden aangeboden. Het gemak van uw bezoeker staat hierbij uiteraard centraal.

Gemak geeft iedereen voordeel!
Bied uw consumenten optimaal gemak bij het bezoeken van uw evenement. Met elektronische tickets van WheretoCard is het niet meer nodig om in de rij voor de kassa te wachten.

Hoe dat kan? De consument koopt zijn tickets nog voor zijn bezoek. Online, op uw eigen website, of bijvoorbeeld bij de kassa van Albert Heijn.

Met het elektronische ticket (ontvangen via e-mail) heeft uw bezoeker direct toegang tot uw evenement. Deze snelkassa bespaart u personeel en uw bezoeker de frustratie van wachten. Gemak in ieders voordeel!

Wat is uw voordeel?

  • Ticketverkopende organisaties profiteren van lagere kosten van ticketdistributie en ongekende loyalty-mogelijkheden.
  • Evenementenlocaties en organisatoren kiezen voor gemak, structuur en bescherming tegen fraude.
  • De consument kan eenvoudig en snel genieten van uw evenement.