Dé manier om werkelijk te genieten van een dagje uit

Dé manier om werkelijk te genieten van een dagje uit

Door een integraal aanbod van kaartverkoop via Internet, mobiliteit op basis van openbaar vervoer, parkeerdiensten en toegang, laat u bezoekers…

Gemak geeft iedereen voordeel!

Gemak geeft iedereen voordeel!

Bied uw consumenten optimaal gemak bij het bezoeken van uw evenement. Met elektronische tickets van WheretoCard is niet meer nodig…

Wat is uw voordeel?

Wat is uw voordeel?

Profiteren van lagere kosten van ticketdistributie en ongekende loyalty-mogelijkheden.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
Een toekomstschets!

Ik koop via internet een ticket voor een evenement. Het daadwerkelijke ticket is digitaal, ik geef zelf aan op welke pas of andere drager (middels het unieke ID-nummer) ik het ticket wil plaatsen. Op het moment dat ik mijn kaart voor het apparaat houd, herkent deze aan de hand van het opgegeven nummer dat ik het ben, dat ik een ticket voor die avond heb en mij toegang geeft tot het evenement. Naast het toegangsbewijs kan ik daar ook mijn parkeerkaart/of mijn treinreis, geld voor de drankjes die avond, de garderobe, etc opzetten; zo geniet ik van ultiem gemak!

Om dit te realiseren bouwen wij IT-systemen, smeden wij samenwerkingen tussen verschillende bedrijven, worden gegevens beschermd uitgewisseld en aan elkaar geknoopt en een infrastructuur opgebouwd. De technologie bestaat en met bovenstaande ontwikkelingen buigt Wheretocard deze toekomstschets om naar realiteit.

Wij denken uiteraard graag met u mee om tot een zo’n optimaal mogelijke oplossing voor uw situatie te komen. Neem contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.